Webstedets logo
Helse_bliv udstiller

En af Sjællands bedst besøgte helsemesser.
Messen afholdes under samme tag som Stenmessen København der alene besøges af 5000-5500 mennesker. Vi har i 2024 10 års jubilæum på Stenmessen og forventer sammen med helsemessen omkring 7500 besøgende. De besøgende var allerede sidste gang gode til at komme rundt på begge messer

Fra tidligere undersøgelser af de besøgende på stenmessen ved vi at helsemesser er den type messer de oftest besøger eller ønsker at besøge. Så de allerede eksisterende besøgende er en perfekt målgruppe og dertil kommer alle de besøgende der kommer primært for helsemessen.

Sådan tilmelder du dig.

  • Vælg din stand type til højre og klik på billedet for at gå til varen.
  • Vælg dernæst standstørrelse og eventuelle tilvalg.

Priser for 2024 er som følger:

  • Opbyggede stande med vægge i 2 meters dybde og variable bredder. Pris per M2, 560,00 ekskl. moms. Borde, stole og lys kan tilvælges. Mindste stand 2x2m = 4m2
  • Stande med salgsborde 70/80cm X 180cm Kr. 1200,- + moms per bord. Max. to borde per udstiller.
Der betales ved tilmelding et et ikke refunderbart depositum alt efter ønsket stand størrelse. Restbetaling forfalder 01-08-24

Hvad kan/må jeg som udstiller?

Som udstiller på “Din Helsemesse” får du en enestående mulighed for direkte kontakt til vores skønne gæster.

På din stand må du lave behandlinger (kun på opbyggede vægstande), produktsalg eller præsentationer og messen henvender sig til alle der tilbyder ydelser eller produkter indenfor esoterik, livsstil, helse og beslægtede brancher.

Standene er opbyggede stande adskilt af faste messevægge (240cm høje). Standene er 2 meter dybe og fås i forskellige størrelser, der er strøm på alle stande.

Der vil også være et begrænset antal bordstande tilgængelige.

Er messen bare en "lillesøster" til Stenmessen København?

Nej, messen afholdes samtidig under samme tag, men den er sin egen og promoveres både særskilt og sammen med stenmessen.
Der er afsat 1000m2+ til helsemessen og seperate lokaler til foredrag/workshops, så der bliver rigeligt at se på for de besøgende.
Publikum kan, men behøver ikke besøge begge messer. Der er seperat indgang til begge, men der bliver også forbindelse mellem messerne inde i hallen, så det er nemt at bevæge sig rundt.

Vi ønsker at lave en flot messe med spændende udstillere

Messen er en harmonisk og alsidig messe der er spændende for de besøgende hele vejen rundt, dette er vigtigt for os at bevare. Af denne grund kan vi komme til at takke nej til enkelte udstillere vi ikke mener passer ind eller hvor der allerede er andre kompetente folk tilmeldt indenfor samme område.

Vi ønsker ikke alt for mange “ens” ydelser eller produkter repræsenteret og det er derfor også vigtigt at du/I beskriver dine tilbud meget grundigt ved tilmeldingen.