• Rødovrehallen: 13. - 14. - 15. September - Åben kl. 10-18 Fredag/lørdag & kl. 10-17 Søndag

Bliv udstiller på Din Helsemesse 2024!

En af Sjællands bedst besøgte helsemesser.

Messen afholdes under samme tag som Stenmessen København der alene besøges af 5000-5500 mennesker. Vi har i 2024 10 års jubilæum på Stenmessen og forventer sammen med helsemessen omkring 7500 besøgende. De besøgende var allerede sidste gang gode til at komme rundt på begge messer

Fra tidligere undersøgelser af de besøgende på stenmessen ved vi at helsemesser er den type messer de oftest besøger eller ønsker at besøge. Så de allerede eksisterende besøgende er en perfekt målgruppe og dertil kommer alle de besøgende der kommer primært for helsemessen.
Image
Image

Vil du med som udstiller, så er det nu.

Introprisen for 2023 er som følger:
  • Opbyggede stande med vægge i 2 meters dybde og variable bredder. Pris per M2, 560,00 ekskl. moms. Borde, stole og lys kan tilvælges.
  • Stande kun med borde UDSOLGT.

Sådan tilmelder du dig.

  • Find din ønskede placering på tegningen nedenfor
  • Hvert nummer på tegningen svarer til en meter stand ud imod publikum (to meter dyb).
  • Mindste stande 2x2 meter
  • Rødt kryds = Udlejet
Eksempel: Ønskes en 2x2 meter stand skrives de 2 numre ned du ønsker.

Noter nummeret på de ledige stande du ønsker og skriv dem i tilmeldingsformularen til højre. 2 numre = 2x2 meter, 3 numre = 3x2 meter, 9 numre = 9x2 meter,...

VIGTIGT! Klik på billedet for at se ledige stande

Hvert nummer på billedet repræsenterer 1 facade meter. Standene er 2 meter dybe.
helsemesse-2023-modal.jpg

Tilmeldingsformular

Image

Hvad kan/må jeg som udstiller?

Som udstiller på "Din Helsemesse" får du en enesteående mulighed for direkte kontakt til et stort købedygtigt publikum.
På din stand må du lave behandlinger (kun på opbyggede vægstande), produktsalg eller præsentationer og messen henvender sig til alle der tilbyder ydelser eller produkter indenfor esoterik, livsstil, helse og beslægtede brancher.

Standene er opbyggede stande adskilt af faste messevægge (240cm høje). Standene er enten 2  meter dybe og fåes i forskellige størrelser, der er strøm på alle stande.  Der vil også være et begrænset antal bordstande tilgængelige.

Er messen bare en "lillesøster" til Stenmessen København?

Nej, messen afholdes samtidig under samme tag, men den er sin egen og promoveres både særskilt og sammen med stenmessen.
Der er afsat 1000m2+ til helsemessen og seperate lokaler til foredrag/workshops, så der bliver rigeligt at se på for de besøgende.
Publikum kan, men behøver ikke besøge begge messer. Der er seperat indgang til begge, men der bliver også forbindelse mellem messerne inde i hallen, så det er nemt at bevæge sig rundt.

Vi ønsker at lave en flot messe med spændende udstillere

Vi ønsker at lave en harmonisk og alsidig messe der er spændende for de besøgende hele vejen rundt.
Af denne grund kan vi komme til at takke nej til enkelte udstillere vi ikke mener passer ind eller hvor der allerede er andre kompetente folk tilmeldt indenfor samme område.

Vi ønsker ikke alt for mange "ens" ydelser eller produkter repræsenteret og det er derfor også vigtigt at du/I beskriver dine tilbud grundigt ved tilmeldingen.
Image

Kontrakt/retningslinjer

Nedenfor kan du læse kontrakten, klik for at læse eller downloade den.

Vi er her for at hjælpe..

Skriv endelig, vi vender tilbage hurtigst muligt
Udfyld de påkrævede felter.
Udfyld de påkrævede felter.
Udfyld de påkrævede felter.
Udfyld de påkrævede felter.
Image

Messearrangør

Din Helsemesse

Vi byder velkommen til et par dejlige messedage i selskab med mange spændende udstillere med fokus på helse,sund livsstil, healing, esoterik.... 1000m2 at gå på opdagelse i.
Entré til messen giver også adgang til Nordens største sten- og smykkemesse, der afholdes i Hal 1-2-3 samtidig. Ca. 3000m2 fyldt med krystaller fra hele verden.

Send os en besked?

Udfyld venligst de nødvendige felter
Udfyld venligst de nødvendige felter